Zdroj: https://klubpzv.cz/novinky/indie-night-manon-meurt-mara-jade-mimo-misu  •  Vydáno: 2.3.2017 21:17  •  Autor: Jakub Šilhavík

Indie Night: Manon meurt, Mara Jade, Mimo mísu

Indie Night: Manon meurt, Mara Jade, Mimo mísuDalší večer zasvěcený nezávislé hudební scéně je tady!
Klub Mír / Uherské Hradiště / 17. 3. 2017 / 20:00 / Vstup: 80 Kč

Další večer zasvěcený nezávislé hudební scéně je tady! V Uherském Hradišti po delší době vystoupí Manon meurt, kteří jsou právem považovaní za jeden z největších domácích objevů posledních let. Za sebou mají oceňované debutové EP, předskakování svým velkým vzorům My Bloody Valentine, The Ecstasy Of Saint Theresa a několik zahraničních turné. V současnosti kapela z Rakovníka připravuje nový materiál, přičemž několik čerstvých skladeb zazní také v klubu Mír. Zkrátka povinnost pro všechny fanoušky zasněného shoegazingu.

Společně s Manon meurt dorazí také personálně spřízněná formace Mara Jade, která si bohatě vystačí s instrumentálním nátlakem v nejlepší tradici devadesátkového ema a post-hardcore.

Za hradišťskou hudební scénu vystoupí miloučcí Mimo mísu, jež lze s přivřenýma očima chápat jako metamorfovanou kapelu The Guides, tentokrát však pouze ve dvou a s dívčí maličkostí v partě.

 

LINE UP

Manon meurt (shoegazing)
http://bandzone.cz/manonmeurt

Mara Jade (emo / post-hardcore)
http://bandzone.cz/marajade

Mimo mísu (indie duo)

http://bandzone.cz/mimos

Vstupné: 80 Kč

FB událost: https://www.facebook.com/events/414202772256062/