Zdroj: https://klubpzv.cz/kapely/mentally-corrupted  •  Vydáno: 12.4.2013 5:52  •  Autor: Admin

Mentally Corrupted

Mentally CorruptedDnes mi To Připadá Jako Pohádka, Ale Stálo To(A Ještě Bude) Ohromné Množství Dřiny, Času A Odříkání. Jak To Vlastně Všechno Začalo? Prostě Tak, Že Už Nás Nebavilo Pozorovat Jak Má Každý Kapelu, Jen My Ne. Byla Zima Roku 2002 A Já (Raudis) Spolu S Clofem, Jež Měl Čerstvě Zakoupenou Basu, Jsme Měli 1.Zkoušku U Něj Doma. Já Hrál Na Španělku 3 Akordy, On Mydlil Něco Na Rozladěnou Basu. Přítelkyně Mi Tehdy Řekla, Že Existují I Další Akordy A My Zkoušeli Hrát Písničky Od Kabátů, Alkeholu Či Harleje.

SLOŽENÍ:

Raudis - Chropot, Kvikot, Řev
Ota - Sólový Kus
Zbyňa - Druhý Kus
Clof - Basssssss
David - Buben


KONTAKTY:

http://bandzone.cz/mentallycorrupted
http://www.mentallycorrupted.com/

 

BIO:

Zlom Nastal V Dubnu Roku 2003, Kdy Jsem Si Pořídil El.Kytaru A Kombo. Dodnes Nezapomenu Jak Mi Málem Vyhrkly Slzy, Když Sem Zahrál Své První Kilo A Mě Učaroval Ten Zvuk Zbarvené Kytary. Kromě Převzatých Věcí Jsem Vymýšlel I Vlastní Věci, Ty Byly Převážně Rockové Či Punkové (Dnes Z Nich Hrajeme Pouze Píseň Nenávist Sebe Sama).

Ledy Se Hnuly V Létě 2003, Kdy S Námi Začal Zkoušet Kytarista Ota, Který Přijal Naši Nabídku A Stal Se Plnohodnotným Členem. To Byl Významný Mezník Na Naší Cestě. Od Něho Jsme Se Mnohému (No Vlastně Skoro Všemu) Naučili A také Písně, Které Jsem Vymýšlel, Dostaly Díky Jeho Fixaci Na Metalovou Hudbu Odlišný A Kvalitnější Háv . Zkoušeli Jsme Po Garážích, Šopách A Někdy I Obývácích(!!!) Jednotlivých Členů. Nutně Jsme Sháněli Bicmana. Jako První Přišel Pedra. Chvíli To Šlapalo - Vznikly Písně Jako New Face, Satanovi Děti.

Asi Po 3 Měsících Pedra Nuceně Odešel, Neboť Nebyl Úplně Spolehlivý. To Už Jsme Sehnali Nynější Zkušebnuu Pavouka, Což Byl Další Krok Vpřed. V Únoru 2004 Přišel Nový Bubeník - Chibor. Jeho Setrvání Bylo Zhruba Stejné Jako Jako V Případě Pedry. Chibor Odstoupil Prý Kvůli Zdravotním Problémům Za Dost Nejasných Okolností V Dubnu 2004. Byli Jsme Zoufalí A Taková Situace Byla Pro Nás Skutečnou Ránou, a to I Z Toho Důvodu, Že Už Byla I Nějaká Nabídka Na Vystoupení.

Oslovili Jsme Tedy Našeho Kamaráda Simona, Který Již Tehdy Působil (A Dodnes Působí) v Kapele Nakultura. To Se Později Ukázalo Jako Další Významný Krok. Jeho Začátky Sice Nebyly Nejjednodušší, Zejména Díky Odlišnosti Hudebního Stylu, Ale Simon Prokázal Obrovskou Pracovitost, Vše Napiloval A Hrozně Nám Pomohl.


Zkoušeli Jsme Spolu Asi 2 Měsíce A Pak Přišlo To, Na Co Jsme Všichni Netrpělivě Čekali A Co Pro Nás Bylo Odměnou Za Dřinu Ve Zkušebně. 1.Vystoupeni Mentally Corrupted Se Datuje Na Sobotu 12.6.2004. Akce Se Uskutečnila V Kavárně V Jajubí A Spolu S Námi Vystoupili Ještě Nakultura A Internal Hate.


Mimochodem Název. Proč Mentally Corrupted? Proč Duševně Zkaženi? Podle Dnešní Společnosti, Kde Se První Hledí Na To, Jak Kdo Vypadá, Jaké Nosí Oblečení Než Nato, Jakou Má Kdo Povahu A Myšlení, Tak Jsme Asi Pro Společnost Duševně Zkaženi. Ale My Se Za To Nestydíme. Ba Naopak, Jsme Na To Patřičně Pyšní.


Ale Zpět K Muzice. Kapela Dál Pilně Cvičí A Přichazejí Další Nabídky Na Vystupování. Dne 17.7. Vystupují Mentally Corrupted Na Hot Dog Festu2 Na Salaši, Kde Dále Hrají Melancholy Pessimism, Free Fall, Nikdy Dost, Nakultura, Internal Hate, Dagnes, Praetorian, Katakomby A Není Úniku. Dále Hrajeme S 4Fo3, V Kavárně Na Bluj Festu Spolu S Nakulturou, Vesuvem a Katakombami.

Poslední Významnou Změnou A To K Lepšímu Bylo Jistě To, Že Sem Se Rozhodl Věnovat Pouze Řevu A Na Moje Místo Přišel Na Doporučení Simona Jeho Spoluhráč Z Nakultury Zbyňa. Myslím, Že Právě Právě Příchodem Simona A Zbyně Se Úroveň Hudby Hodně Zvedla. Je To Profesionálnější, Přesnější A Mám Z Hudby Osobně Nejlepší Pocit Během Dosavadního Krátkého, Leč Pestrého, Života Dog Core Z Jalubí.