Zdroj: https://klubpzv.cz/novinky/studentske-hratky-rattle-bucket-call-tracy-lazer-viking-things-like-that-1flfsoap  •  Vydáno: 27.3.2016 12:40  •  Autor: Jakub Šilhavík

STUDENTSKÉ HRÁTKY: Rattle Bucket / Call Tracy / Lazer Viking / Things Like That / 1flfsoap

STUDENTSKÉ HRÁTKY:  Rattle Bucket / Call Tracy / Lazer Viking / Things Like That / 1flfsoapKlub Mír / Uherské Hradiště / 15. 4. 2016 / 20:00 / Vstup: 60 Kč

Největší studentská akce v okolí nabídne mladé naděje domácí hudební scény bez ohledu na žánrové škatulky nebo školu původu. Tradičně nebude chybět ani afterparty do brzkých ranních hodin. A to vše za směšně nízké vstupné!

Brněnské Rattle Bucket není nutné dlouze představovat. Ostatně kluci na Studentských hrátkách nevystoupí zdaleka poprvé a 2/3 současné sestavy pochází právě z Hradiště. Na klubových pódiích se pohybují již více než 10 let a na své konto si připsali řadu úspěchů od vystoupení na největších tuzemských festivalech po nahrávání v zahraničních studiích. Loni Rattle Bucket vydali napjatě očekávanou druhou studiovou desku My American Dream, kterou představí v rámci zbrusu nového koncertního setu.

Boy Wonder & The Teen Sensations (nově Lazer Viking), sólový projekt frontmana téměř kultovních Wild Tides, samotný autor popisuje jako pomník rock’n’rollovýmu neumětelství, přehnaný glamový pompéznosti a absolutnímu kýči současnýho punku, kterej má tu drzost se ještě brát vážně. Existuje snad nějaká lepší pozvánka na koncert?

Další mladá kapela Call Tracy na sebe výrazně upozornila vydáním debutové desky Golden Cage, která všem ukázala, že pop punk není ještě zdaleka mrtvý. Povinnost pro fanoušky kapel jako Blink 182 nebo Good Charlotte. Lokální hudební scénu budou zastupovat nadějní Things Like That, kteří nedávno zažili svou koncertní premiéru a rozhodně neudělali žádnou ostudu (spíše naopak).

 

LINE UP

 

Rattle Bucket (rock crossover)

http://bandzone.cz/rattlebucket

 

Call Tracy (pop punk)

http://bandzone.cz/calltracy

 

Boy Wonder & The Teen Sensations (garage rock)

https://boywonderandtheteensensations.bandcamp.com/

 

Things Like That (pop punk)

https://www.facebook.com/Things-Like-That-140885676285148/

 

Afterparty: 1flfsoap (experimental live electronic), NKL (bass / rap / techno) a W-HAT?! (R`n`B / electro)

 

VSTUP: 60,-

FB event: https://www.facebook.com/events/1048009848576248/