Zdroj: https://klubpzv.cz/novinky/this-is-halloween-the-truth-is-out-there-made-by-zero-fasting-feast-smoketown-g  •  Vydáno: 17.9.2015 13:16  •  Autor: Jakub Šilhavík

This Is Halloween: The Truth Is Out There / Made By Zero / Fasting Feast / Smoketown G

This Is Halloween: The Truth Is Out There / Made By Zero / Fasting Feast / Smoketown GKlub Mír / Uh. Hradiště / 31. 10 2015 / 20:00 / Vstup: 60 Kč (s maskou) a 80 Kč (bez masky)

Hallloween, jediný svátek v roce, kdy se uherskohradišťský klub Mír promění ve strašidelný dům se zástupem masových vrahů a krvelačných zombies. O správný soundtrack se postará rovnou čtveřice našlápnutých kapel a nebude chybět ani afterparty na baru do brzkých ranních hodin…

The Truth Is Out There na první dlouhohrající desce Lighthouses, která sbírá pozitivní ohlasy na každém kroku, možná lehce zvolnili tempo, ale naživo stále představují smrtící taneční orgie. Mezi největší úspěchy formace patří předskakování slavným zahraničním vzorům (Bring Me The Horizon, Killswitch Engage, atd.) a hraní na největších tuzemských festivalech typu Rock For People nebo Brutal Assault. Odvážné překračování žánrových hranic se zkrátka vyplácí.

Made By Zero s novým zpěvákem za mikrofonem pokřtí vlastní krví a potem čerstvé EP Illusion Of Who We Are, které vzniklo během září ve vyhlášeném studiu Šopa. Místní řezníci Fasting Feast zažili před rokem svou velkou premiéru a letos se znovu vrací na místo činu, aby náležitě předvedli, kam se během uplynulých měsíců posunuli. Vražedný koktejl uzavírají Smoketown G, kteří suverénně kombinují tvrdou kytarovou hudbu s rapem.

 

LINE UP:

The Truth Is Out There (metalcore / post-hardcore)

http://bandzone.cz/thetruthisoutthere

 

Made By Zero (metalcore)

http://bandzone.cz/madebyzero

 

Fasting Feast (corpse metal)

http://bandzone.cz/fastingfeast

 

Smoketown G (hardcore / rap)

http://bandzone.cz/smoketowng